28.11.2013

TÄYSTUHO

Voinko sanoo et onpa ärsyttävä päivä?! Niko keksi valonkatkasijat. Kyllä, se ylettää niihin. Nauraa vaan kun kiellän. -.- Nytkin istun eteisen lattialla katkasimen alla, ettei se pääse tohon. Ei onneks oo keksiny tota toista katkasijaa, VIELÄ.. Huoh! Muutenki ollu joku ihme kiukkupäivä tänää! Onneks mulla on illalla koulua kaks tuntia, pääsee hetkeks pois kotonta. Tuntuu taas et seinät kaatuu päälle! Hetken ehdin jo ikävöidä kotiäitiyttä, mut nyt taas muistin miks halusinkaa sinne kouluun. Nikon kanssa on kyllä ihana olla, mut tää koti on aivan liian pieni paikka mulle, pakko päästä aina välillä pois täältä. Täällä on nii järkyttävä sotkukin, että voi huhhuh! Pakko siivota, ni ei tarvii huomenna tai viikonloppuna miettiä. Ihan turha se on kyllä siivota, ku kahen minuutin päästä samanlainen sekasorto.. Voi ku nuo lelut pysyis tuolla Nikon huoneessa! Niko kyllä kerkee 10 minuutin aikana levittämää mm. mainoslehet, kaikki lakanat ja pyykit mitä löytää (niitte alle on kiva mennä). Repii myös mm kuivaustelineeltä kaiken alas.. Onneks tää seinät-kaatuu-päälle-olo menee ohi heti, ku pääsen sinne kouluun. :D Illalla oonki sit taas ihan eri ihminen. 

Meillä ollaan myös ahkerasti harjoteltu syömistä ite! Pikkuhiljaa alkaa jo sujuakin, sotkusta puuhaa, mut suurinosa ruuasta menee jo suuhun! 



äitin lounas









♥: Jonna

4 kommenttia:

  1. Voi ei, varmasti inhottavaa kun lapsi löytää jonkun uuden "ihanan" asian. Tsemppiä! Ihanaa iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kiitos! :D Vituiks se meni tääkin ilta, kaaduin eka vedet päälleni ja sen jälkee kuumat keitot lattialle. Onneks Niko ei ollu alla...

      Poista
    2. ounou. ehkä huomenna on sit se parempi päivä? :)

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥