8.9.2013

Viikonloppu

Perjantaina mentiin Nikon mummolaan yöks Nikon kanssa kahdestaan ja lauantaina käytiin moikkaamassa ihanaa Hannaa ja Konsta-vauvaa! Kauhee kun tuli ikävä niitä Nikon vauva-aikoja, kun se oli aaaaivan pieni! Mä sit hoidin Konstaa ja olipa erilaista olla tommosen pienen kanssa! :D Oma vauvakuumekin nosti kovasti päätään, mut painoin sen takasin ja hoin "ei vielä, ei vielä.." Koska ei todellakaan vielä. Ei sen takia et en jaksais tai pärjäis, vaan sen takia et ensin haluan ammatin, olla työelämässä, isomman (OMAN) talon ja Nikon vähän vanhemmaksi, jotta Niko on mahdollisimman omatoiminen sitten, että voin omistautua vauvalle :) 

Huhhuh! Tänää oon siivonnu! Parvekkeenkin siivosin, siellä on kaikki maalauskamat yms, joten se on yks kaaos! Nyt on kaikki pahvit ja muovit yhdessä nurkassa, josta ne toivottavasti vielä joku kaunispäivä siirtyy tonne alakerran roskakatokseen.

Niko on ollu ihan älyttömän hyvällä päällä ja harjottelee kävelyä kokoajan! Ei vielä kävele pitkiä matkoja, maksimi askel määrä taitaa olla 10(perun sanani! äsken käveli varmaan 2 metriä!) .Horjuvaa on vielä, mut kovasti autetaan ja yhdessä harjotellaan :) Niko myös on oppinu osittain syömään ite, pitää auttaa ruoka lusikkaan ja Niko hienosti vie sen omaan suuhun. Niko on nyt myös pääsääntöisesti siirtynyt meidän kanssa samaan ruokaan, purkkiversioita syödään enää vain kyläillessä ja kaupungilla ollessa. 








Tää ilta jatkuu nyt elokuvan, Tn kainalon, dipattavien kasvisten ja teen merkeissä! 
♥: Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥